logo

BG MK

facebook

DTG Принтери

Kornit Direct to Garment Solutions

Проектирани от нулата за да бъдат най-добрите цифрови машини в текстилната промишленост. Въпреки, че  превъзхождат всички останали при печат върху памучни материи, машините се справят отлично с много други видове текстил. Патентован процес "мокро върху мокро" елиминира необходимостта от предварително третиране на дрехите, необходимо е единствено да ги разопаковате и поставите на принтера. Благодарение на това Kornit e най-бързия принтер за директен печат върху дрехи в света. Предлаганите четири производствени линии могат да отпечатат от 20 до 300 изделия на час само от един оператор.Kornit се ангажира да ви предостави най-добрия цифров печат върху дрехи при това със най-висока производителност и ниска себестойност. Машини и мастила без конкурент.

Polyprint DTG

POLYPRINT SA e семейна компания основана през 1976 г., като от 1998 г предлага решения за дигитален печат. В началото на 2005 година анонсират един от първите принтери за директен печат върху облекла - TEXJET Direct, като развитието им продължава и до днес.
Уникална комбинация от хардуер, софтуер и мастила, проектирани и произведени в ЕС в съответствие с високи стандарти за качество, прави печата на дрехи лесен бърз и изгоден.